En angenäm lördagseftermiddag

Från en något molnig början på dagen, bjöd fortsättningen av dagen på riktigt härligt svenskt sommarväder. Eftermiddagen tillbringades hemma hos min mor, tillsammans med kusinen Åsa och hennes man Lennart. Gerd och Stig-Arne var också med. En i allra högsta grad lyckad lördag - med andra ord. Kul att träffa Åsa och Lennart. Det var alldeles för länge sedan som vi hade möjlighet att sitta ner över en kopp kaffe och prata. Hoppas det blir mer tillfällen i framtiden. Tyvärr så är avstånden alltför långa. Åsa med familj, bor i Gällivare, inte nästgårds precis. Hoppas ni får en bra semester ni båda, Åsa och Lennart.


Vi tillbringade några sommarveckor varje sommar,
när Åsa med familj hälsade på i Hortlax. Bilden
härrör från cirka 1969/70?


Kommentarer
Postat av: Åsa

Hej Roger!Det var jättetrevligt att träffa er allihop. Så lyckat att ni var hos Maj-Gerd när vi kom, så att vi äntligen fick träffas igen. Hoppas att det inte dröjer allför länge tills nästa gång. Vi önskar er en riktigt trevlig fortsättning på sommaren!Hälsningar/Åsa och Lennart

Ps:Thomas och Nonne hälsar också.

2010-07-18 @ 17:34:03
Postat av: Roger

Hej Åsa! Roligt att få träffa er båda! Ett recept på en lyckad lördagseftermiddag, behöver inte vara så tillkrånglat. Det ska se ut precis som det gjorde igår när vi träffades: sommar o sol, jättetrevligt sällskap samt naturligtvis en (eller två) koppar kokkaffe och en smarrig gobit därtill! Ha det så gott, och hälsa tillbaks till My och Thomas.

Mvh Roger o Elisabeth.

2010-07-18 @ 18:13:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0