Alltför tidig morgon

Imorse 05:00 ringde klockan. Varför nu detta då? Jo, Daniel skulle ha skjuts till Älvsbyn till firman där han jobbar. Bilen, den vita Volvon 740, är just nu kaputt. Förhoppningsvis är den i så pass bra form senare idag, att Danne kan åka hem med den. Tidiga morgnar, har under senare år börjat att alltmer övergå till allt senare morgnar. När man skulle till sitt jobb var det aldrig några problem. Jag var alltid "uppe med tuppen" oavsett när jag än gick till sängs. Men idag skriker kroppen ibland av motstånd när man skall kravla sig upp ur sängen. Om då detta beror på ren lathet, ja, det låter jag vara osagt.

Igår möttes vi hemma hos min kusin Britta för att samtala och minnas Åke, inför den begravning som stundar. Där fanns även Roland, Ann-Christin, Gösta, Birgit, Lennart, Kenneth och jag.  Kenneth Sandström kommer att förrätta Åkes jordfästning, så därför fösökte vi att ge honom en bild om hur människan och personen Åke Lindkvist egentligen var under jordelivet. Och jag tror nog att vi tillsammans gav en rättvis bild av honom. Begravningar, ja, inte den mest ultimata upplevelsen precis. Men sånt är livet.


Kommentarer
Postat av: Jennie och Norah

Javisst.Antes snarkningar får hemskt gärna försvinna puts väck!Får väl se om han får tillbringa någon fler natt på soffan eller om det var en tillfällighet att Norah sov så bra inatt.Jag hoppas på det sistnämnda.Hälsa Bettan!

2010-03-18 @ 18:58:00
URL: http://jennieohlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0