Besöksrekord!!!

Idag har antalet av bloggbesökare på min blogg slagit nytt rekord! Det tackar jag för!
/Roger.


Kommentarer
Postat av: Rondine

Grattis! Får man vara nyfiken och fråga hur många?

Är inne och läser här då och då, varje vecka, men inte varje dag. Har sett att vi har gemensamma bekanta. Ann (-Sofie) Åström umgicks jag med en del på gymnasiet, hon var klasskompis till en kompis till mig. Efter gymnasiet flyttade hon och kompisen till Stockholm tillsammans och jag och en annan kompis flyttade också dit tillsammans, så vi umgicks där också. Vi jobbade i vårdsvängen som så många andra, flera andra Pitebor jobbade på samma sjukhus. Tappade kontakten med Ann, nån gång -82-84, då tror jag att hon hade börjat plugga till sjuksyrra om jag inte minns fel.

En annan bekant som jag också noterade, är Stefan Macka Marklund som du hade med i ngt. inlägg om ngt. dansband. Hade ingen aning om att han hade haft en sån karriär. Han är jämnårig med och gick i samma klass som min brorsa i grundskolan och han har en bror som gick i min klass.

2010-03-08 @ 19:58:04
URL: http://rondine.blogg.se/
Postat av: Roger

Hej Rondine! Kul att du skickar en kommentar. Från början av mitt bloggande hade jag första tiden cirka 10-15 personer som tittade in. Frekvensen av besökare har höjts eftersom (började blogga i dec. 2008). Igår hade jag omkring 200 personer som ville ta sig en titt. Och det är jag väldigt nöjd över. Fast det är klart det kunde ju vara ännu mer. Ann Åström spelade sax i musikskolans storband där jag också var med. Har inte träffat Ann på många år. Jag känner hennes brorsa, Mats, han brukar skicka mig nån kommentar ibland på bloggen. Stefan Marklund spelade bas i dansbandet Ruter 5 från Piteå. Han kom (tror jag från Arjeplog?) Vi brukade råkas ibland. Men har inte sett honom heller på flera år.2010-03-08 @ 20:41:48
Postat av: Stefan Marklund

Hej,

Nja, eftersom jag flyttade från Piteå redan 1985 så är jag 'svår sedd ' där. Besöker stan på somrarna i samband med semester i Arjeplog och då o då genom resor i jobbet. Ibland ser man ansikten som man känner igen från förr men som regel har dom ju blivit så grå, gamla o rynkiga av nån anledning ... :-)

2011-02-06 @ 15:51:34
Postat av: Loveliwww17

Hi, your homepage looks really good and gives great information! Anyway, nice job. Keep it up please!!! My best wishes to you all!

2011-06-29 @ 11:20:34
URL: http://loveliwww17.blog13.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0