"Hjälp, vad är det vi har gjort?"

När Robert ringde mig, nån gång under hösten 2009, inför dansgalan på folkan, svarade jag ja, tämligen omgående. Lite senare under resans gång, kom tanken, "Vad är det jag har gett mig in på?" Förutsättningen var ju denna, fem gubbar på 50 plus,som  inte träffats på 19 år. Och helt plötsligt ska vi åstadkomma det vi en gång gjorde tillsammans nämligen att locka underbara toner ur våra respektive instrument. Var det genomförbart? Det var sådana tankar som for runt i mitt huvud. Träningskvällarna blev sammanlagt sex stycken. Även om vi samtliga hade en önskan om att vi skulle ge mera tid åt "projektet". Dessutom fanns en av medlemmarna ända borta i Helsingborg. Inte nästgårds precis.

Nu sitter vi med facit i hand. Och inte ens i min vildaste fantasi kunde jag väl ana att efterreaktionerna skulle bli så överväldigande. Idel lovord från rara, snälla människor som inget hellre vill än att dessa gubbar på 50 plus (med begynnande bilringar runt midjan) åter skall ställa sig i rampljuset ännu en gång. Då infinner sig nästa fråga: "HJÄLP....vad har vi gjort!" Nåja, allt har ju sin tid. Och skulle jag önska mig något, så är det att få uppleva samma varma gemenskap som jag gjorde i lördags. Jag tänker då inte enbart på "Kjell-Bertilsgubbarna", utan även på alla de övriga som gjorde kvällen så ofantligt minnesrik. Lennes med Bitte och Anders Jans - jag hoppas att vi träffas snart igen! Ni var underbara!


Det har varit en ynnest att få vara delaktig i allt detta! En resa som tog sin början under hösten 2009, och som fick sin upplösning den 27 mars 2010. TACK till er alla än en gång, det har varit fantastiskt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0