Angående fjärrskåderskan Hanna Lidman

I ett tidigare inlägg har jag berättat om fjärrskåderskan Hanna Lidman från Petbergsliden. En gång berättade min far (som hade svårt att tro på detta om fjärrskåderi) att han skickat ett brev till Hanna. I brevet skrev han att han tappat bort sin cykel, och därför ville ha hjälp med att hitta igen den. Efter någon vecka kom ett svar. I brevet som Hanna Lidman författat, stod följande att läsa: "Vad gäller din borttappade cykel, så vet du, precis som jag, att cykeln aldrig varit försvunnen. Din cykel står där den brukar ställas, dvs mot husväggen därhemma. Hälsningar Hanna Lidman".

Det korrekta svaret på den försvunna cykeln, var precis det som fjärrskåderskan Lidman sa. Cykeln stod hemma vid en husvägg i Hortlax. Vid pappas föräldrahem. Ja, vad skall man då tro?


Kommentarer
Postat av: Fornjot

Var inte hennes mor också duktig. Var hon inte släkt med två fjärrseende bröder Oskar och Kalle i Sangis-kvarn och Säivis. Den ena kunde styra blixten vid åskväder och fick lika mycke fisk som Jesus när han fiskade har äldre personer berättat i Sangis. Något hus räddade han från att brinna upp genom att se en spricka inuti murpipan utan att vara där m.m.

2011-06-21 @ 21:20:06
URL: http://fornjot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0