"Margot det är dig som vi vill ha....!"

Efter Mona Sahlins beslut att avgå som partiledare så höjs nu många röster för att få Margot Wallström som hennes efterträdare. Margot Wallström avvisar bestämt alla sådana frågor; "Det finns inte ens på kartan", säger den f.d. EU-kommissionären till massmedia. Wallström är numera FN:s särskilda representant för att bevaka kvinnors utsatta situation i krig och andra konflikter. Jakten går alltså vidare på lämpliga partiledarkandidater. Men visst vore Margot ett strålande alternativ.


MARGOT WALLSTRÖM född i Kåge i Västerbottens län. En tjej som
jag alltid gillat helskarpt. Hon har en utstrålning som skulle passa bra
i en eventuell partiledarroll. Och inte bara det....hon är väldigt vacker
att se på också.
-----------------------------------------------
Bild: www.dn.se

Kommentarer
Postat av: Anonym

Margot vore säkert en bra partiledare, men hon har ju sagt bestämt Nej. Jag tycker man ska se framåt och satsa på nyare fräschare kandidater.

Jag tycker fortfarande att det var synd att Mona avgick, man började från fel ände, man borde ha förnyat och moderniserat politikens innehåll först och därefter funderat om man behöver ny ledare. Betongsossegubbarna har inte ställt upp på Mona, det var tydligen för svårt att se en kvinna som ledare för det gamla S-partiet. Nu står de i kulisserna och väntar på revansch, (bl.a Nuder) de som Mona rensade ut. Ingen glömde Tobleroneaffären trots att det var blaha blaha mot porrbesök och annat "gubbgöra". Mona blev väl partiledare 15 år försent, pga att inge ställde upp bakom henne. Kommer så väl ihåg hur hon fick sitta alldeles ensam och ta emot pressen och förklara sig.

Jag hoppas att man nu vågar satsa på unga, nya förmågor och absolut ingen från de förlorade laget. Nu gäller det att samla sig och vara starka mot alliansen och SD.

2010-11-18 @ 16:22:11
Postat av: Anonym

SD kommer vara tredje största parti, nästa val!

2010-11-19 @ 20:16:23
Postat av: Björn Jakobsson

Jag håller med om att jag gärna skulle se Margot Wallström som socialdemokratisk ledare då hon både har kompetensen och karisman som krävs. Däremot förstår jag så väl att hon inte vill.

2010-11-20 @ 12:39:40
URL: http://beji.webb.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0