Spindelväv på min dator! Risk för svårt datavirus?

Sitter hos Robert igen. Max ligger och sover, medan husets herre tar sig en välbehövlig paus. Det har börjat samlas spindelväv på datorn därhemma. Den verkar lite ledsen eftersom dess flitige användare inte brukat den på länge. Och hemska tanke, kanske det även hinner flytta in ohyra i den så småningom? Kantänkas att min dator blir ett hem för diverse sådana där små lurviga saker, med stora antenner på sitt huvud? Kanske det är detta som i dagligt tal kallas för DATAVIRUS??? Kanske att jag måste ta min dator till vårdcentralen för en vaccinationsspruta? Ja, som ni ser så är frågorna många. Men hoppas att min dator skall tillfriskna redan denna vecka.
Ha det så gott! Och tack för alla ni som besöker min blogg. Besöksantalet fortsätter att stiga mot nya svindlande höjder. Tids nog - när ni minst anar det, är Lindqvistar´n tillbaka!

PS. Idag skall vi äta vår nationalrätt här i Piteå: PITEPALT!!
/Roger.

Kommentarer
Postat av: djustd

Lägger du ner mycket tid på bloggen? Kram! =)

2010-10-19 @ 02:18:18
URL: http://djustd.blogg.se/
Postat av: Roger

I takt med att besökssiffrorna skjutit i höjden, så har bloggandet kommit in i en annan fas....Många hör av sig. Både på bloggen och härhemma via telefonen. Alltid lika kul med respons!

Mvh Roger.

2010-10-19 @ 14:20:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0