Tjuvbloggare & kattskötare...

Att slå två flugor i samma smäll - ja, det är precis det jag gör just nu. Katten "Flisan", vårt x-tra lilla barnbarn, är ensam i helgen. Därför så tittar hennes "Farfar" o "Farmor" in ibland. Och eftersom Flisan inte använder datorn så ofta, passar jag därför på tillfället att s.a.s. "Tjuvblogga". Flisan har lovat mig att inte berätta detta för sin matte och husse. Men Flisan sa så här till mig när jag nyss kom in:
- Tja, jag lovar att inget säga, men hur blir det om matte eller husse upptäcker det ändå? Jag vet ju att dom brukar läsa det du har skrivit?

Hon är inte dum, Flisan. Hon verkar ha sitt katthuvud på rätt plats. Nåja, tror inte dom blir så in i bomben arga att dom ber mig flyga och fara. Så jag fortsätter mitt tjuvbloggande på obestämd tid. Flisan vill härmed avsluta detta inlägg med att säga detta:
- Min farfar, säger att jag inte är nån flitig användare av datorn. Men låt mig då få säga, att varje fredag- och lördagskväll sitter jag uppkopplad på internet. Jag och mina kompisar har ett eget debattforum - "CHATTA ME´KATTA!" Ni skulle bara vara veta så mycket intressant det finns att förtälja oss kattor emellan.

Därmed avslutade Flisan sin lilla berättelse. Ha en skön helg!
Önskar Tjuvbloggaren och kattskötaren Roger Lindqvist.


Kommentarer
Postat av: Gjermundmargrethe

Lots of great info, keep up the good work!

2011-05-06 @ 10:21:19
URL: http://gjermundmargrethe.blogmentions.com
Postat av: Gjermundmargrethe

Lots of great info, keep up the good work!

2011-05-06 @ 10:21:31
URL: http://gjermundmargrethe.blogmentions.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0