På jakt efter klädnypor...

Konstig rubrik, heller hur? Nu kanske någon undrar, ska den där Lindqvistpojken/gubben (välj vad ni tycker låter bäst) ut och hänga kläder under regnsvarta moln? Svaret är NEJ! Men i dag vankas det surströmming på vårt bord. Och äkta mandelpotatis direkt upptagen från landet. Den sura fisken har alltså simmat hit på Markvägen, och vill så gärna bli uppäten. Inte av mig, men av hustrun och yngste sonen, Daniel. Sonen älskar den hemska surströmmingen. Alltså gick nåt väldigt fel i min uppfostran av Danne. Han följde inte sin pappas väg, han gick åt rakt motsatt håll: Surströmmingsvägen!

Men ett bevis på att jag ändå lyckats litegrann, är att Andreas INTE eller gillar fisken, jo, jag har berättat om det tidigare, men jag ÄLSKAR att älta samma saker om-och-om-igen...

Klädnyporna ligger på plats vid köksbordet, färdiga att sätt för näsan. Det kanske blir lite svårt att andas när jag samtidigt skall äta sill och mandelpotatis, men det får jag stå ut med. Allt ska nog gå bra, bara jag inte pratar samtidigt. 

Många sill-hälsningar från mej!

Roger.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0