Misshandel till döds...

Än en gång har den mörka ondskan slagit till. En tvåbarnsfar överfölls sent igårkväll i Ludvika, när han var på väg från en julfest. I mannens sällskap ingick även två arbetskamrater, som dock klarade sig undan med mindre blessyrer. Gärningsmännen, som var 4-5 till antalet, avvek från platsen innan polisen anlänt.

Man kan fråga sig varför något sådant här överhuvudtaget kan- och behöver  hända. Det är tyvärr inte första gången som oskyldiga människor brutalt misshandlas med döden som följd. Kraven på strängare straff har i många fall åberopats, men jag är inte säker på att dessa psykopatiska ligister ens bryr sig om straffpåföljd när deras hjärnor skriker "Döda, döda, döda". Deras handlingssätt visar på en primitiv natur, där känslan för mänskligt liv inte existerar.

Dessa råbarkade existenser hade sannerligen passat in ganska bra som Hitlers lägervakter. För mig finns det stora likheter med den kallblodighet som mötte de fångar som under 2:a världskriget skickades in i döden via: Auschwitz-Birkenau, Bergen-Belsen, Buchenwald och Dachau. Att döda en annan människa är ett klart och tydligt bevis över den djupa ondska som finns i respektive gärningsmans inre. Vi lever i ett våldsglorifierande samhälle, där vi översköljs av våldsamheter av allehanda slag. Detta i kombination av den utspridda drogkultur som råder. 

Vi har i dagarna också fått rapport om att den 4-årige Texas i Ljungby ströps av en 10-årig kille. Händelsen som inträffade för två månader sedan har nu alltså fått sin lösning. 1998 avled fyraårige Kevin i Arvika. Också han föll offer för två unga mördare, 5-7 år gamla.


En 44-årig tvåbarnsfar misshandlades igårkväll till döds i Ludvika.
Enligt uppgift överfölls mannen och hans två kamrater av ett
gäng på 4-5 stycken. En vecka före jul sitter nu mannens två barn
hemma, i vetskap om att deras far inte längre är vid liv. Orsak:
ett gäng ligister som hamnat utanför lagen, har helt sonika berövat
dem deras pappa. Varför, kan man med rätta fråga?

-----------------------------------------------------------------------------
Bild: www.svt.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0