TOP 68 - Ishallen i SkellefteåSom Norra-Västerbotten tidigare berättat, blir det Top 68 på Ishallen nästa lördag. Skellefteå AIK:s supporterklubb står för arrangemanget och supportrarna har skaffat ett artistpaket för evangemanget: Top 68.
De artister som kommer till stan är:
Sten Nilsson - en ny "ensamartist" i Sverige och Sten & Stanley, Karlskogagrabbarna som slagit igenom för längesen (med Sten Nilsson som sångare).
Marianne Kock har också hörts på Svensktoppen. Hon är en av de stora i branschen - trots sina 154 cm. En flicka som skaffat sig rutin i stora sammanhang.
Agnetha Fältskog - årets stjärnskott, som dom säger...
Hon slog igenom i våras med Utan dig och Jag var så kär. Nyligen var hon aktuell i Tyskland med skivinspelningar. Fackfolk betecknar Agnetha som ett av de största svenska fynden på länge...
Thore Callmar ska också visa upp vad han och hans orkester går för. "Callmarbandet" påstås spela så bra att de dansrestauranger som haft bandet bokar om bandet på löpande band. Mycket band, alltså.
Bertil Bertilsson, är kanske inte så känd ännu, men...Grabben har låtit tala om sig som "hopplöst fall". Han är konferencier och snabbhumorist som ingen annan. Grabben är vanvettig.

Det där med supporterklubben, förresten: Ishallsgrejen är ett sätt för idrottsdiggare (åtminstone ishockeydiggare) att skänka AIK ett ekonomiskt stöd. De pengar som blir över går med andra ord till Skelleftelaget. Och det är ju bra...

--------------------------------------------------------------------
NORRA-VÄSTERBOTTEN ¤ Den 12 oktober 1968.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0