Den 4:e deltävlingen en besvikelse!

"Ett starkt startfält" utlovade programledaren Rickard Olsson, vid Melodifestivalens början. Jo, pyttsan, det enda av de bidrag som framfördes, och som gav mig en någorlunda "Melodifestival-känning" var Linda Bengtzings "E det fel på mej". Lasse Stefanz "En blick och nånting händer" lämnade mig i total likgiltighet. Även om jag inte är nåt större fan av de sex skånepågarna, så vet jag att dom kan betydligt mycket bättre. Tydligen tyckte folket därute i landet detsamma, och Olle & Co fick helt enkelt lämna festen. Även Anders Fernette, Julia Alvgard och Melody Club fick respass. Linda Pritchard fick en ny chans i Sundsvall nästkommande helg.

Den tatuerade Nicke Borg och Linda Bengtzing, för kvällen gul som en påskkyckling, fick alltså förtroende att stå på Globens scen den 12 mars. Två låtar som var så där...

The Ark gjorde en av sina sista framträdanden inför malmöpubliken. Ett beslut som bara är att beklaga. Ola Salo är en stor profil i musik-Sverige, men han kommer säkerligen att titta fram i flera sammanhang vad det lider.
---------------------------------------------------
Roger.

Kommentarer
Postat av: Ilone

Instämmer med dig det var inte så mycket att hurra för denna gång (heller...)

Att Linda B skulle gå direkt till Globen var väntat, även om låten lät ganska likt de hon sjungit förut.

Nicke Borges låt tyckte jag lät bekant iaf första melodislingan, väldigt likt The rose...eller är jag helt el ute?

2011-02-26 @ 23:37:07
Postat av: Roger

Vissa låtar påminner starkt om annat man hört. Men att Nick Borgs låt skulle påminna om Rose, vet jag inte...men det kanske var jag som inte var så vidare uppmärksam?

2011-02-27 @ 00:01:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0