Dick van Dyke Show (K-märkt TV-serie) del 14


Richard Wayne Van Dyke med artist namnet; Dick van Dyke f. 1925, uppenbarade sig i TV-rutan i början av 1960-talet. Åren 1961-1966 sändes serien med van Dyke som Rob Petrie och hans låtsashustru Mary Tyler Moore, f. 1936 både i amerikansk som i svensk TV.


Dick van Dyke med sin motspelerska Mary Tyler Moore i TV-serien/showen The Dick van Dyke Show. Vi skaffade TV i mitt hem omkring 1962/63. Showen med van Dyke dök rätt så ofta upp på tablån. Privat så har Dick van Dyke kämpat mot sin alkoholism, som så många andra av sina kollegor.
---------------------------------------------

Kommentarer
Postat av: Leif-Åke Boström Söderhamn

Hej på er, det här är första gången jag skriver på en sådan här blogg eller vad det heter, att jag kom in på den här sidan var att jag sökte en amerikansk show från 60-talet men hittade den inte och fick se namnet Roger Lindqvist då kom tankarna på en av mina kusiner som bor i Stockholm med samma namn,vad jag fattar av sidornas innehåll år Roger från norrland någonstans, på 60-talet sållskapade jag med en tjej från Jokkmokk. Hålsningar Leif-Åke Boström Söderhamn

2013-10-06 @ 22:12:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0