Logen i Täfteå

Naturligtvis kollar jag in dokumentären om Danslogen i Täfteå. Har tyvärr aldrig spelat där själv, även om vi någon gång spelade i trakterna. Dansarrangören, Signar Nordin, är en äkta och färgrik västerbottnisk personlighet. Jag har själv träffat många som Signar i mina dagar, under åren som musiker. På tiden att man på TV berättar om dessa underbara logar som finns runt om i både Norr- och Västerbotten. Ett resultat från Dansbandskampen måhända?

Också kul att få stifta bekantskap med alla dessa människor som figurerar i programmet. Anita, Berit och Ulrika är tre av dem. Det går inte att ta miste på deras glädje inför danserna på den fina logen. Det är aldrig kul att krossa någon annans drömmar, men unga Ulrikas dröm att en dag bli dansbandssångerska, kanske inte passar så bra in med tanke på hennes falska toner framför sångmicken.


Dansarrangören Signar Nordin, omgiven av Berit, Anita och Ulrika i
den underbara TV-dokumentären om Logen i Täfteå.
-----------------------------------------------------------
Bild: www.folkbladet.nu

Kommentarer
Postat av: Douglas Söderlind

När Signar Nordin tog över Tefteås dansbana var det vi i Norrländers som fick den första dansen. Den (Lokala TV) filmade dansen hela kvällen. Jag har det sparat i en DVD.

2011-02-16 @ 08:13:57
Postat av: Roger

Låter intressant, Douglas. Som sagt vi spelade i Umetrakten ibland, men dock inte i Täfteå.

2011-02-16 @ 09:56:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0