Våldsam olycka i Piteå / 1986- efter krock mitt i stan


Här i korsningen mellan Sundsgatan och Kyrkbrogatan skadades
23-åriga Anette Larsson, Öjebyn, allvarligt vid en bilolycka.

23-åriga Anette Larsson, Öjebyn, skadades svårt i en bilolycka sent på lördagen. Tillsammans med sju andra inblandade fördes hon till lasarettet. Olyckan inträffade vid 22-tiden i korsningen mellan Sundsgatan och Kyrkbrogatan.

Anette Larsson kom körande från torget och skulle korsa Sundsgatan. Hon verkat inte ha observerat den bil som kom efter Sundsgatan, utan körde rakt ut. Olyckan var ett faktum. Anette Larsson klämdes fast i bilen och fick skäras lös av brandskårspersonelen. Vid ankomsten till lasarettet hade hon andningssvårigheter och lades i respirator. Den har hon dock fått lämna men hon ligger fortfarande kvar på intensivårdsavdelningen.

Allvarliga skador
    - Skadorna hon ådrog sig är allvarliga. Men hennes tillstånd är stabilt och hon kommer att klara sig, säger Torbjörn Harr, jourhavande läkare, som dock inte kan säga om hon får bestående men. Totalt åkte åtta personer i de bägge bilarna. Alla fördes till lasarettet där de flesta fick stanna för observation. Av dessa hade en yngre man fått tre revbensbrott och ett nyckelbensbrott. En annan hade fått hjärnskakning. De övriga hade lindriga skador.

--------------------------------------------------------
PITEÅ-TIDNINGEN ¤ Måndagen den 1 september 1986


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0