MANOLITO kommer till Sverige

¤ Manolito, den oemotståndelige, skrattande charmören från High
Chaparral, kommer till Sverige för en 14-dagarsturné runt landet på
försommaren.


Vi kommer alltså att få se den oemotståndelige charmören Manolito från TV:s "High Chaparral" livs levande lite runt om i landet på försommaren. Det blir 14 dagar runt pingst eller midsommar - vilket är ännu inte klart då Manolito måste få tjänstledigt från TV-inspelningarna. Manolito skall sjunga och dansa mexikansk flamenco. Och skratta förmodar vi. Det där oemotståndeliga skarattet som redan gett honom 100 000-tals fans över hela världen.

Vi kan tacka agenten Eddie Larsson, Artisttjänst, för denna glada överraskning. Efter hårda duster med Hollywood och skarp konkurrens med andra artistförmedlingar här hemma har Eddie Larsson nu ett kontrakt på fickan. Privat heter den nye TV-idolen Henry Darrow, är 34 år, gift med sin skolförälskelse Lucy DePuy och pappa till två barn, Denise, 10 år och Thomas, 5 år.

Henry Darrows förflutna berättar att han inte är något naturbarn som helt enkelt lever för TV-kamerorna och strör sin förödande charm över folk. Vilket man kanske tror när man ser honom i rutan. Tvärtom! Han har åtta hårda teaterår bakom sig. Och innan han hunnit så långt läste han statsvetenskap och teaterhistoria vid universitetet i Puerto Rico. För att finansiera sina studier jobbade han även som tolk. Hans dröm är att sätta upp en repertoarteater. Han har satsat en gång på detta men repertoarteater intresserar inte i Los Angeles. Inte i den utsträckning at det lönar sig. Och statsbidrag får man inte för sådan verksamhet i Hollywood.

Manolitos ledighet, raljans och ständiga skratt skulle alltså vara en fin skådespelarprestation. Men rykten har nått oss från Hollywood att han är minst lika charmig privat även om han inte är identisk med sin roll. Han lär också vara fin på scen. Har spelat musicaler i USA många år, uppträtt på nattklubbar och varit med i Metropolitan Opera Companys kör en längre tid. Manolito kommer hit med en bossanovagitarrist och några dansande svenska flickor skall läggas till för turnén runt landet.

-----------------------------------------------------------------------
NORRA-VÄSTERBOTTEN ¤ Den 25 mars 1968


Kommentarer
Postat av: Henning

Hei! Vet du hvor man finner flere bilder av Svenne sammen med Charlotte Walker og hennes barn i 1967?Mvh Henning Halvorsen, Oslo

2012-03-15 @ 15:23:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0