Tårta, däck, regn...

Tyvärr så är jag inte den person som lyckades ro hem otroliga, 237 miljoner kronor. Det var i stället en 50-årig man från Norrköping. Men OM det nu hade varit så, hade jag genast beställt 12 biljetter med destination: Maldiverna. I detta sällskap hade hustru, samt barn med respektive, samt barnbarn ingått. Men jag skall icke klaga. Jag har ju fått tårta med kaffe idag hos min storasyster, som passade på att fylla pensionär.
 
I dag har även varit däckbytardag. Det skedde i sonens garage. Och medan tårta har intagits, däck haver bytts, så har det obehagliga vädret fortsatt. Daniel och jag har hunnit med en vända till Piteå. Detta för att kolla på datorer. Efter några besök, så fick jag betydligt mera kött på benen, gällande olika alternativ.
 
Vid gårdagens ABF-möte med bildgruppen, kom Åke Berggren på besök. Han visade bilder från Piteås begynnelse, som var väldigt givande. Nästkommande måndag, äger mötet rum på Ekbergs på Storgatan. Önskemålet är en fortsättning på denna spännande resa genom vår stads historia. Piteå har genom denna titt i backspegeln, blivit än mer levande för mig. Vad vill vi då fortsätta att jobba med? Varför inte spana in Piteås nöjesliv genom åren? Eller kolla in Stadshotellets historia lite närmare? Pite havsbad vore också kul att med lupp titta närmare på. Eller kanhända att göra en resa i resan via Furunäsets sjukhus? Som ni ser, så finns det hur mycket som helst att ta reda på. Det är endast fantasin som begränsar.
 
/Roger.  
Trackback
RSS 2.0