Loppis & The Tramps

Detta är The Tramps - en av poporkestrarna på modet.
Fr. v. heter de hårfagra ynglingarna, Erling Dahlberg, Krister
Norberg, Lars Eriksson, och Hans Lundberg.
 
Lions loppmarknad är vid det här laget något av en pingstinstitution i Piteå. Förberedelserna för årets d.v.s. dagens, aktivitet har pågått i månader, men så säger sig också de ansvariga kunna garantera en tillställning som skall överträffa alla tidigare. Klockan 6 i morse började man belamra det för dagen fordonstrafikfria Rådhustorget med varornas mångfald och kloclan 8.00 börjar kommersen för att sedan pågå i sex timmar.
 
På programmet står förutom den egentliga varumarknaden modevisning på Gågatan, laxgissning, lottförsäljning, tillfälle till kraftmätning osv. Glömmas får inte att de poulära musikerna från Röda fjäderns-operationen, The Peatles (eller kanske man bör skriva Pitles), kommer tillbaka för att underhålla publiken. Också en yngre kategori piteåmusiker, samlade under namnet The Tramps, ska spela, kanske i något mera popbetonad stil.
    - Vi har mötts av ett fantastiskt intresse för den här aktionen, säger försäljningschef Lars Öqvist. Särskilt tacksamma är vi över det initiativ som tagits i Norrfjärden. Där gick lärare och elever vid centralskolan omkring en lördag och samlade in varor till vår loppmarknad. Resultatet blev inte mindre än tre hela billass intressanta saker, som nu ska säljas i Piteå.
------------------------------------------------------------------
PITEÅ-TIDNINGEN ¤ Lördagen den 5 juni 1965.       

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0