Miss Piteå / 1966

Eva Berggren, kommer från Öjebyn. Hon är 17 år, 163 cm lång och har mörkbrunt hår. Arbetar som tandsköterskeelev på folktandvården i Piteå. Intressen är dans och musik, spelar själv gitarr.
 
Marianne Bergström, är hemmahörande i Munksund. Hon är 17 år, 170 cm lång och brunett. Skall börja andra årskursen vid Fackskolan i Piteå. Till hennes intressen hör teckning, språk och dans.
 
Gun-Britt Lindblom, är från Bölebyn. Hon är 21 år, 170 cm lång och cendré. Arbetar som kontorist på Nya Asfalt i Piteå. Är bl a intresserad av dans, idrott och bio.
 
Anneli Lundberg, hör hemma i Öjebyn. Hon är 17 år, 165 lång och blond. Arbetar för närvarande hemma. Tycker om dans och blommor.
 
Ing-Britt Granberg, från Hortlax. Hon är 18 år, 162 cm lång och har brunt hår. Skall nog börja en sjukvårdskurs i Kalix. Intresserad av sport och musik i synnerhet pop.
 
Solveig Larsson, kommer från Piteå. Hon är 16 år, 165 cm lång och har brunt hår. Arbetar på Tempo i Piteå. Tycker om att dansa har framträtt som sångerska bl a på Parkkvällarna.
 
Viveka Lidman, hör hemma i Piteå. Hon är 18 år, 160 cm lång och brunett. Arbetar på Lundbergs skor i Piteå. Hennes intressen är dans och idrott.
 
-----------MISS PITEÅ 1966: GUN-BRITT LINDBLOM, 21 ÅR, BÖLEBYN--------------
 
Årets miss Piteå, Gun-Britt Lindblom från Bölebyn fick sitta högst upp i den högtidsvagn som förde henne och hennes medtävlare genom gatorna. Ingen karneval får vara utan vackra flickor. Miss Piteå och hennes kamrater var inte ensamma i tåget. På Eldoradot Pite havsbad låg det som sig bör ett par mycket sköna damer i baddräkter modell mindre.
--------------------------------------------------------
PITEÅ-TIDNINGEN ¤ Måndagen den 8 augusti 1966.   
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0