The Steelmen i ny upplaga

The Steelmen i delvis ny upplaga. Orkesterledaren Ulf Jonsson till höger och
sologitarristen Ove Sundström flankerar nykomlingarna i gänget trummisen
Leif Johansson och kompgitarristen Beng-Olov Callin.
 
Poporkestern The Steelmen från Älvsbyn, som lät tala om sig bland annat vid ett bejublat framträdande på Nalen i Stockholm, framträder nu med en till hälften ny upplaga. Två av orkestermedlemmarna lämnade i augusti orkestern och kvar blev endast orkesterledaren och el-basgitarristen Ulf Jonsson, 18 år, och sologitarristen Ove Sundström, 16. Nu har resterande platser fyllts av ungdomar från residensstaden. De nya i orkestern - som numera har sin huvudort i Luleå - är trummisen Leif Johansson 19 och kompgitarristen Bengt-Olov Callin 18. Därmed är pojkarna åter beredda att servera sin ungdomliga publik runt de norr- och västerbottniska bygderna glada poptoner blandat med andra schlagermelodier.
 
Engagemangen har man varje lördag fram till påsk. Det är en grupp unga duktiga musiker i The Steelmen. Orkesterledaren Ulf Jonsson behärskar ett flertal instrument och unge sologitarristen Ove Sundström torde tillhöra en av de allra bästa i gamet. Det betyget fick han bland annat av en representant för ett av Europas största grammofonbolag. De nya i orkestern är heller inte några dunungar i orkestersammanhang. De har spelat några år och behärskar väl sina instrument.
    - Genom att vi engagerat två nya musiker i vår orkester från residensstaden, kommer vi att ha vår huvudort i Luleå, säger orkesterledaren Ulf Jonsson. Detta för att vi skall kunna ordna den samträning som krävs för att kunna prestera fullgod musik.
-----------------------------------------------------------------
PITEÅ-TIDNINGEN ¤ Lördag den 19 september 1964.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0