Dagboksblad/1972

Måndag den 18 december 1972.     
 
Har just precis kommit hem från skolan. Har käkat korv, potatis och ägg. Mycket gott! Sitter fnv i mitt rum och lyssnar på radion. Det är hockeymatch mellan Tre Kronor och Tjeckoslovakien. Ställningen är 2-2 en bit in på tredje och sista perioden. Klockan är kvart över fyra. Nära att Tre Kronor skulle fått in sitt 3:e mål.
 
Farsan har eftermiddag idag. Mamma har varit inne i mitt rum fram och tillbaka. Hon håller på att förbereda julen. Och här sitter jag med en julmust och lyssnar spänt på ishockeyn.
 
Klockan har nu hunnit bli kvart i åtta på måndagskvällen. Morsan, syrran och morfar sitter därnere och tittar på TV. Syster har varit hos tandläkaren idag. Hon har en tand som hon haft besvär med en tid. Slutresultatet i ishockeyn blev 2-2. Det ser mao ljust ut för kronorna.
 
På gympan idag så har vi spelat ishockey. Jag stod i målet. Jag var hem och hämtade mina benskydd och ansiktsmask. Då var pappa hemma, han hade nämligen skjutsat mamma och Gerd till Degeränget, hos Ingrid. Såg film idag på NO-lektionen. I morgon ska vi ha fika med oss till skolan, och då ska vi få fika på morgonsamlingen. Det blir skoj, tycker jag.
 
Roger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0