Sommarutflykt 1968.

En bild som jag lånat av min f d svåger Henning. Trolgtvis är vi på väg att besöka Långträsk kyrka. På bilden ses jag och min syster Gerd med armarna om varandra, i glatt samspråk, min mamma till höger som inte dansar hambo, utan helt enkelt tömmer sand ur sin ena sko. De två herrarna i bakgrunden är morfar Sanfrid klädd i sin gula kofta och så min pappa längst bak. På trappen till kyrkan står Henning som tar den här bilden.
 
De två bilarna är en röd Opel Kadett och en beige Volkswagen. Henning är
ägare till Opeln min pappa till bubblan.    
 
Samma bild men lite mer tätt inpå.
 

Kommentarer
Postat av: Eva Linder fd Ahlenius

Hej Roger!

Fick tips om din blogg. Roligt att kolla den och minnas. Undrar om Du känner till ett band från 60-talet som hette Los Comancheros, de var från Skellefteåtrakten tror jag.Killarna hette Janne, Uffe,Sven-Erik och Jan-Erik.Jag söker den tjej som höll i deras fanclub. Min e-post funkar inte just nu men jag kan nås på tel 0706070006. Hälsningar Eva

2014-09-02 @ 16:05:38
Postat av: Roger

Hej Eva!
Los Comnacheros var ett band hemmahörande i Luleå. Jag känner inte till dem så väl, tyvärr. Men jag vet att Uffe så småningom blev dansmusiker i ett band från Luleå. Även Janne som senare spelade med i gruppen Huvvaligan, med Lennart Grahn fd Shanes. Tyvärr är detta den enda information som jag kan lämna dig.

2014-09-02 @ 16:21:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0