Vapenskrammel i fjärran

Vladimir Putin.
 
Tänk att ränderna aldrig går ur! Och att ingen (plats för ett fult ord) har lärt sig läxan. SUCK! Den 1 september 1939 gick tyska trupper in i Polen. Andra världskriget var därmed ett tragiskt faktum. Under sex blodiga år, lamslogs i stort sett hela världen. Det utspelades vidriga scener i krigsdrabbade länder där oskyldiga män, kvinnor och barn miste sin liv under ohyggliga former. I det helvete som rådde på jorden. Allt hade sitt ursprung i en krigshetsande fullblods psykopat, med namnet Adolf Hitler. Den krigshetsande mannen med de storvulna planerna, var icke allena i sin sjukdomsdiagnos. Det fanns många irrhjärnor runt omkring och alltför många fega Ja-sägare. I dag i denna tid, när världen återigen hemsöks av krigsdjävulen i form av Rysslands Vladimir Putin, så hörs återigen dovt stöveltramp och vapenskrammel i fjärran.
 
Inte nog med det. På våra gator och torg i detta nådens år 2014 springer nazister/fascister och skriker sig hesa och gör sig till allmänt åtlöje, med sina osmakliga facsisthälsningar. Unga män som fyllda av hat, inte ens var påtänkta när mustaschprydde Adolf satte ner sina svarta stövlar i den polska jorden.
 
I andra delar av vår värld hoppar unga självutnämnda pojkdiktatorer upp som en kanin ur trollkarlens svarta hatt. Dessa vilt skrävlande oborstade individer har i sin tur ärvt sitt hat av sina lika kriminella fäder. Som i sin tur redan som spädbarn insöp hatet med modersmjölken. De unga pojkarna på hatets taburetter pekar nonchalant mot de oliktänkande, som undan för undan går en brutal död till mötes. I bland tillsammans med sina familjer, släktingar och vänner. Pojkslynglar... som knappt vet hur man knyter sin skorem.
 
Torka istället era snoriga uppnäsor, och gå hem till era rum och tänk efter. Gör istället nåt vettigt för mänskligheten, som gagnar livet och inte döden. Världen blir ingen bra plats att leva i pga alla ER som inte fått en normal uppfostran i att visa ödmjukhet och respekt för sin nästa. SKÄMS på ER!
 
Mot bakgrund av detta, så kommer en fråga som sysselsatt mina tankar flera gånger om. Har vi inte lärt oss av misstagen? Har vi inte lärt oss av historien? Hörrni - det räcker nu!
 
Pojkdiktatorer som hoppar upp ur trollkarlens höga hatt.
 
Roger Lindqvist. Bilder: www.hd.se - www.unit.se.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0