Ondskans ansikten

Ondskans ansikten! Bödlarna och deras offer. IS i nytt massmord.
 
Dom åker en efter en. Från sitt nya hemland Sverige för att kämpa som krigare i den hemska IS-armén. När dom väl kommit hem, har deras åsikter per automatik tvättas bort när de återigen trampar svensk mark? Andra länder förbjuder IS-krigare att återvända hem. Men vad gör då lilla Sverige? Svar: INGENTING!
 
En familj som flytt undan IS och tagit sin tillflykt i en skola. Fick se sina söner halshuggas en efter en. Sedan hängde man upp de döda sönernas huvuden där familjen gömt sig. Härhemma fortsätter vi att fundera hur vi skall gå tillväga. Tyskland har infört förbud för unga män att resa till krigets Syrien. IS är ett hot mot mänskligheten, sa Barack Obama i ett tal för en tid sedan. Undrar om Sverige håller med? IS monstruösa behandling mot oliksinnade, är ett klart brott mot mänskligheten.
Och bör därför bekämpas med alla tillgängliga medel.
 
I veckan som gick fick vi också veta att det finns s k "vilande celler" i Sverige som i det övriga Europa. Vilande celler som bara väntar på order, för att kunna gå till angrepp mot oskyldiga människor ute i vårt samhälle. En svensk terroristexpert yttrade sig så här för en tid sedan: Det är inte frågan om - utan NÄR  det kommer att inträffa!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0