I dag blev det fel...

Kalhygget Lindqvist.                 
 
I dag var dagen för klippning! Hårmanen började alltmer likna August Strindbergs berömda frisyr, så jag tyckte det var dags. Förr i tiden klippte jag mig hos en frisör. Det var på den tiden då man liksom kände trycket att vara en i mängden. I dag bryr jag mig inte nämnvärt om dessa mängder, jag har börjat ploga upp mina egna vägar här i livet, och tycker det känns skönt. Det är rätt länge sen jag började raka mitt hår själv. Det brukar gå bra. men inte i dag.
 
Millimetrarna var inte på min sida. I brådskan - jag vet inte varför - så blev det på tok för litet. Men jag hann plöja en ordentlig väg i min lugg, så det enda sättet att reparera, var att ta bort allt. Hustrun tyckte mest det såg komiskt ut, där jag satt med hakan tappad på hallgolvet. Det tog en bra stund innan jag lyckades ta upp min tappade haka, men efter en stund så hade jag satt fast den igen.
 
Som barn hade jag en enda hårmodell: SNAGG! Med denna snagg genomlevde jag hela min barndom och lite till. Nu är jag tillbaka på ruta 1 igen. Nåja, håret växer väl ut så småningom - om inte; handla VÄX UPP på Granngården. Ett problem uppenbarade sig rätt så fort: kepsen blev sju nummer för stor. Men det är nåt man får leva med.
 
Ha en bra helg!
 
Roger Lindqvist, snaggens vänner i Hortlax.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0