Kvinnor som hatar män...

Det har börjat bli allt vanligare nu; kvinnor som öppet föraktar och hatar vita män. Det finns kvinnor därute i landet, som gärna ser att man, citat: "utrotar de vita männen". Det finns andra som tycker att: "män är svin", "män är djur".
 
Själv så har jag inget kriminellt på mitt samvete. Jag har varken våldtagit, mördat, stulit eller misshandlat. Ändå så ska jag hatas. En ung (vit) dam tyckte till om mig härförleden. Tydligen hade hon specialstuderat både Åsa Romson, Gudrun Schyman och Kakan Hermansson. Det hon sa var ett direkt citat hämtat ur Romssons tal i Almedalen i somras. Någon egen åsikt hade hon tydligen inte. Hon bara lydde order. Precis som Adolf Eichman en gång sa, när han ställdes inför rätta i Israel för sina brott mot mänskligheten under det andra världskriget.
 
De kvinnor som hatar män, kan absolut inte må bra! Den åsikten grundar sig på att ingen mig veterligen frisk person, hasplar ur sig både dödshot och hat, mot personer som man aldrig ens träffat. Samma personer som springer runt på gator och torg för att predika "bort med rasismen" - använder rasistiska slagord när man kommer hem och slår på sin dator. De rasistiska slagorden kastas i det här fallet på de vita heterosexuella medelålders männen ute i vårt samhälle.
 
 
 
 
De unga kvinnor vars liv går åt att hata vita män, har väl någonstans en pappa, farfar, morfar, bror eller pojkvän som står dem nära? Heller är det så illa ställt, att dessa feminister även hatar sina nära och kära i lika hög utsträckning? Hat fick jag lära mig är själv-förgörande. D.v.s. den som viger sitt liv åt att hata, bränner på nåt sätt upp en del av sig själv. Men hemska tanke: om hat-kvinnorna en dag får barn, och det visar sig vara en pojke, blir detta barn då nästa hat objekt?
 
Roger Lindqvist, typiskt hat objekt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0