SD och dess politik

Valutgången fortsätter att sysselsätta diverse journalister, krönikörer, bloggare (jag inräknad), massmediafolk över huvud taget. Den senaste krönikan som kom inför mina ögon, var Sanna Lundell i Aftonbladet. Överlag kan det hela sammanfattas på följande sätt: VI FÖRSTÅR INTE!
 
Det låter lite skrytsamt att säga; "detta sa jag för flera år sen" men det var just precis vad jag gjorde. Detta var i en diskussion jag hade med några meningsmotståndare, som tog SD i försvar. Då tyckte jag att de seriösa partierna behandlade problemet på ett väldigt slappt sätt. Deras synpunkt och idéer var att SD skulle frysas ut, man ville inte ta i dem med tång, inte alls ta dem på allvar. Man skulle inte ens tala till dem heller med dem. Detta parti utgjorde inget hot, som man sa. År 2014 fortsätter man att agera på exakt samma sätt som man gjorde då.
 
SD skulle kvävts i sin linda, om S, M, FP, C, MP, V tagit en rejäl diskussion med dem redan då. Nu har det börjat bli lite väl sent, när de sitter i sina riksdagsrum och ler åt valutgången. Nå, vad gör vi nu då? Ska vi fortsätta att ignorera, heller ska vi kavla upp ärmarna och dyka ned i SD-gyttjan? Att enbart tiga och hålla käft räcker inte. Att ta bort SD sympatisörer från vänlistor på fb räcker inte heller. Det är då den berömda strutsen gör som den brukar: stoppar huvudet i sanden och låtsas som om det regnar. Vi måste ta en DISKUSSION! Hur hade det sett ut att under andra världskriget vända bort sitt ansikte. Tror ni att Hitler hade mjuknat då? Det är precis tvärt om. Agera för bövelen! Allt annat är totalt uddlöst!
 
Roger Lindqvist.
 
Jimmie Åkesson må le på sin SD-kammare när hans parti undan för undan
växer sig större och större. Handlingsförlamade politiker står helt bortgjorda
runt omkring. Diskussionen skulle kommit för länge sen - men man valde att
frysa ut SD och deras sympatisörer. Den taktiken har straffat sig nu 2014. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0