Vakna!

"Det är guds vilja att göra hela världen islamisk. De som inte blir muslimer via dialog tvingas till islam med hjälp av svärd".
 
Sagt av en ung göteborgare som nu deltar i striderna för den Islamska staten.   
Ovanstående citat är hämtat ur dagens Expressen.
 
Jag undrar om det är bara jag som känner en stor klump i halsen och oro i magen? Jag vill absolut inte bli muslim. Jag är trygg i det jag tror och står för. Om det vill sig illa, kommer ev. jag också att bli halshuggen så småningom. Vilka ljusa framtidsutsikter vi har. Inhemska terroristexperter har börjat höja ett varningens finger inför vad som komma skall. Nu gäller det att handla! Det är ingen hemlighet längre, när våra mest kända tidningar, AB, Expressen och DN, publicerar fakta om de unga män som reser från Sverige in i IS-armén. I dagens Expressen finns en utförligt beskrivning i text och bild på de män som lever i vårt land, men som hyser fruktansvärda åsikter om oss övriga samhällsmedborgare.
 
Vi får väl hoppas och be, att SÄPO har något så när läget under kontroll. För detta det som just nu pågår är fruktansvärt mörka och destruktiva krafter, som i sina hot vill omkullkasta hela vårt (än så länge) neutrala samhälle. Hur skall vi då som medborgare bemöta detta? I stället för att ta bladet ur mun, och ge landets innevånare nån slags information, sitter en mängd experter i ett radioprogram och diskuterar om n....bollar. Inte undra på att man hånler åt oss i våra grannländer. Därmed icke sagt att jag på något sätt vill vara främlingsfientlig, men vi måste verkligen se allvaret i dess rätta proportioner. Höjer någon sitt vapen mot dig, och önskar din död, ja, då kan vi inte sitta som fromma lamm på väg till slakt. Vi måste agera! Våra grannländer agerar, Europa agerar. Sverige? Jo, vi pratar om Pippi Långstrumps pappa i Söderhavet.
 
Främlingsfientlighet skall absolut icke få slå rot! Allt detta måste vi alla hjälpas åt att motverka. Men det är dessa kriminellt inställda indvider som vi måste bekämpa. Dessa fanatiker.
 
Mustafa Shade 24 år från Göteborg en av många som nu
strider i IS.   
Foto: Expressen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0