En stark doft av dekadens och förfall

Två indiska flickor har av ett byaråd dömts att våldtas, pga att deras äldre bror har rymt med en kvinna av ett högre kast. När våldtäkten är fullbordad, skall de två tonåringarna gå nakna genom sin by. En muslimsk pojke i 3-4-årsåldern lär sig hugga huvudet av sin nallebjörn medan hans far hetsar med religiösa slagord. I Göteborg dumpas ca 100 unga pojkar på olika platser, av förmodade flyktingsmugglare. En av pojkarna har avlidit. 71 döda kroppar har påträffats i en övergiven lastbil i Österrike. De avlidna var alla flyktingar. Av de 71 döda fanns fyra barn. Utanför Libyiens kust har flera hundra människor omkommit genom drunkning, under sin flykt till Europa. Under året 2015 har ca 2000 människor omkommit när deras båtar har kapsejsat.
 
SÄPO befarar att det finns IS sympatisörer som söker asyl i Sverige. Man kommer in i landet utan identitetshandlingar, och trots att man med blotta ögat kan se att vederbörande är bra mycket äldre än påstådda 18 år, så är det fritt fram. Enligt uppgifter från terroristexperter, så inväntar man order att när som helst utföra en terrorhandling. Deras mål är att ta över både Sverige och det övriga Europa. Vita kristna är så att säga "otrogna hundar". Inte bara de troende kristna, utan även den vanlige medelsvensson och hans hustru som går på gator och torg. Är det då en vild gissning? Inte alls! Informationen har kommit från dem själva.
 
Det är inte frågan om det händer - det är när det händer. Under väntetiden så läggs locket på. Det finns krafter i vårt samhälle som har till uppgift att neutralisera alla dem som vågar stå upp, och varna för de risker som finns. Det en gång så berömda svenska välfärdssamhället håller bit för bit att monteras ned. Ett synligt bevis är den bostadsbrist som nu råder. Många är de svenska studenter som ännu inte hittat någonstans att bo. Unga tjejer får erbjudande om hyresrum, i utbyte mot sexuella handlingar. Så till sist, många är de tiggare som finns välrepresenterade här i landet. Man bygger tillfälliga kåkstäder, och använder parker och allmänna platser som toalett. Här i Piteå finns sådana exempel.
 
Roger Lindqvist.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0