Hur kan man förakta nån man inte ens känner, Zara Larsson?

Zara Larsson fortsätter sitt triumftåg här i det korrekta landet lagom. Trots att hon sprider sitt radikala feminist evangelium av manshat, så bär massmedia henne lydigt på sina armar. Statsminister Stefan Löfven, är bara en i den långa raden av nickedockor, som öppet hyllar hennes kamp emot vita män. På tidningsomslagen kan man se rubriker som: "Zara, ett feministiskt geni", "Zaras vettiga åsikter" m.m.
 
Stefan Löfvens hyllning låter i mina öron rätt så schizofreniskt. Å ena sidan är det tabu att ens ha en åsikt om integrationspolitiken. Då hamnar vederbörande i gruppen icke önskvärd, eller Persona non grata, som är den lite mer korrekta diplomatiska språkkoden. På ren svenska brukar benämningen som oftast bli: rasist. Zara Larssons utspel i tid och otid rubriceras däremot som något helt annat. Där hänger inte min 57-åriga hjärna med. Kanske beroende av att jag har en glapp kontakt i hjärnkontoret? Jovsst, jag är ju som sagt en vit man som borde be om ursäkt för att jag föddes som den jag är?
 
Zara Larsson vill även ta bort den internationella mansdagen. Vad kommer då härnäst? Kanhända att vi inte får gå på restaurang? Så tycker i alla fall den feministiska journalisten Jenny Damberg. Hon får genast medhåll av Zandra Hedlund, pressansvarig på FI. Man bävar.
 
Roger Lindqvist.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0