Ryktena går...

Rykten skall man passa sig noga för, och inte ta på så stort allvar, förrän dessa är bekräftade. Det är också bra om man hittar en tillförlitlig källa till det som påstås. En säger si medan den andra säger så.
 
Med anledning av den tragedi som i går utspelades på IKEA i Västerås, då en mor och hennes son mördades, så är det många rykten som florerar. Det vi vet är att offren kommer från Gummark, en by utanför Skellefteå. Detta har bekräftats i dag. Det finns även bilder på ett av offren ute på nätet.
 
Enligt polisen i Västerås var det en "galen handling". Massmedia har uttryckt sig på ungefär samma sätt: "en isolerad handling". Man har även sagt att "det är ingen politisk handling".
 
De obekräftade rykten som går, är att ett av offren hade halshuggits. Ett vittne har sagt att det var så. Låt oss vid Gud hoppas, att det inte är så. Om detta skulle visa sig vara sant, är jag rädd för att det är nån form av politisk eller religiös handling. Jag säger bara om.      
 
Skulle det vara så, är jag även rädd att man mörklägger sanningen. Som sagt, enligt vår statliga television så verkar det vara en "galen handling". Inget mer...
 
Roger.
 
 

Kommentarer
Postat av: Arne

Det är väl ungefär som när Sverigedemokraterna först beskrev Oslobombningen och Utøya som som en muslimsk terrorattack men när det visade sig vara en sympatisör som hängde på Politisk Inkorrekt blev det plötsligt en ensam galning.

2015-08-12 @ 05:46:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0