Staffan Danielsson, C, ombeds lämna sitt parti

Staffan Danielsson, C.
 
Centerpartisten Staffan Danielsson, har sagt saker som inte är acceptabla. Hans åsikter att införa skärpta regler och åldertester på ensamkommande flyktingbarn, föll inte i god jord - åtminstone inte i hans eget parti.
 
Han uppmanas nu att omedelbart lämna partiet. En annan av Danielssons kritiker, är Vänsterpartisten Linda Snecker, som kallade Danielsson för "rasistcentern".
 
Som sagt, i det här landet är det nära på livsfara att ha åsikter. Så länge dom är rätta går det väl an, men aja baja man får inte tänka högt.
 
Häromdagen ansågs plåstren vara rasistiska av Linda Sneckers partikollega, Paula Dahlberg. Man undrar vad som anses rasistiskt i morgon?
 
Jag anser att det här babblandet om rasistiskt eller inte, alltmer börjar likna en bisarr sandlådedebatt. Jag undrar om dessa självutnämnda "rasistpoliser" är mentalt friska? Mardrömmen är ju att dessa personer sitter i vår svenska riksdag och fattar beslut. Det kan ju få förödande konsekvenser om de mest radikala kommunisterna får fritt spelrum. 
 
I stället för att inrikta sig på de svåra samhällsproblem som råder, sitter de här människorna och snackar om plåster. Jag har absolut inget förtroende kvar över huvudtaget. Inte undra på att det uppstår politikerförakt. Det är en samling inkomptenta virrhjärnor som kör sitt eget lilla race. Medan vi övriga måste ta konsekvenserna av deras handlingar.
 
Sverige är inte längre till fullo ett demokratiskt styrt land. Det sägs att fd statsminister Fredrik Reinfeldt, medvetet velat förinta hela vårt välfärdssamhälle. Detta genom att ta in så mycket flyktingar som det bara går, och skapa ett slags kaos. På hans agenda fanns tanken att slopa alla gränser. Detta har bekräftats av förre moderatledaren Bo Lundgren i en intervju. Idén är inte ny, den presenterades redan i boken, Det sovande folket, som utkom 1993. Fredrik Reinfeldt ville rasera den socialdemokratiskt uppbyggda välfärden. En konstruktion som på sin tid väckte andra länders intresse. Som vi kan se i dag, 2015, så har Reinfeldt lyckats med sin vision.
 
Roger Lindqvist.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0