Zara Hedlund FI tycker till

Först vill jag börja med att berätta om det besök vi gjorde i dag på Sunes i Piteå. Jag och hustrun beställde varsin rätt ur menyn. Det hela tog egentligen sin början när vi skulle gå in. Strax utanför satt en mamma med sin lilla dotter. Eftersom det var dags för den lilla att få mammas bröst, så tog mamman fram det framför mig och hustrun. I vårt synfält. Inget alls konstigt med det. Så har det gjorts så länge vi människor har funnits på den här jorden. Personligen så är jag välbekant med proceduren, eftersom vi har tre söner.
 
Men när vi så stod där och skulle beställa, kom jag plötsligt ihåg en stark varning som Zara Hedlund FI har delgett världen:
 
"Om ett par bröst dyker upp i en mans synfält har han alltså begått ett övergrepp om inte kvinnan uttryckligen (muntligt eller skriftligt) lämnat sitt samtycke. Mannen måste därför blunda eller vända sig mot ett håll där kvinnliga bröst ej är visuellt skönjbara"      
 
Enligt Zara Hedlund har undertecknad begått ett övergrepp på en för mig helt okänd kvinna. Och icke nog med detta; det hände framför min hustru. Enligt Zara Hedlunds föreskrifter, skulle jag snabbt som attan skyndat mig att vrida om mitt huvud i 180 grader. (Stackars huvud). Sedan skulle jag ringt 112 och anmält mig själv för övergrepp, pga att en mamma ammat sitt barn mitt i centrala Piteå. Nu var det ju så illa ställt, att jag hade glömt alla mina papper hemma vid datorn. De papper som alla de kvinnor jag träffar ute på stan måste skriva under. Men hörrni - först och främst måste jag väl skaka galler några veckor? Tänk så det kan bli, och jag som endast ville fylla min hungriga mage i sällskap med hustrun i all sin enkelhet.
 
PS! Undrar hur fängelsematen smakar?
 
Roger Lindqvist
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0