EKSTRA BLADET om invandring...

Den danska tabloidtidningen EKSTRA BLADET grundades 1904. Upplagan varierar mellan 180.000 - 236.000 läsare. Som vi vet så har vårt grannland en annan syn vad gäller invandring och invandrare. Jämför man med Sverige så skiljer vi oss åt nära på som natt och dag. När man i Sverige stämplas som invandrarfientlig, så är tonen en annan i Danmark. I grannlandet råder en öppen syn och debatt som jag personligen tycker är bra, för den demokratiska ordningen.
 
Så här skrev Ekstra Bladet den 6 december 2015:
 
"Efterkommere af invandrere vajer tungt i kriminalitets-statistikken. Maend med libanesisk oprindelse, en stor del af dem er statslose palestinenser, slår alle andre invandrergrupper. Maend fra Libanon, det tidligare Jugoslavien og Marokko er de mest kriminelle i Danmark. Deres kriminalitet er dobbelt så stor som kriminaliteten blandt hele dendt mandlige befolkning".   
 
Så här öppet och pang på rödbetan, är vi i Sverige inte vana att läsa i vår massmedia. Jag har roat mig med att forska i ämnet, och har funnit att vi hemma i Sverige mörklägger väldigt mycket av det som händer därute i verkligheten. Synd nog! 
 
 
Roger Lindqvist.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0