Heterosexuellt pridetåg?

I en värld som sakta men säkert håller på att falla sönder, och där den vanliga ordningen håller på att stryka på foten, så predikas ju allas lika värde. Alla skall tycka samma sak. Alla skall ha samma sorts inställning i politiska sakfrågor. Alla känner sig kränkta och ropar högt på Rättvisa till hundra procent. Alla skall promenera i Pridetåg viftande med en regnbågsflagga. Alla skall vara feminister, och stackars den som inte är det. Alla skall gilla mångkulturellt. Alla skall gilla Miljöpartiet och V. Alla skall hålla sin käft när ömtåliga (nära på tabubelagda frågor) kommer på tal, såsom våldtäkter av unga vita svenska tjejer. Alla skall titta ner i marken så fort detta kommer på tal. Och nåde den som har en åsikt, han eller hon kallas för fascist eller nazist. Som ni såg så använder jag inte ordet HEN. Eftersom detta inte hör hemma i vårt svenska språk.
 
Nu väntar jag på att ALLA så småningom också skall bära statligt ägda uniformer. Ungefär liknande de som kineserna bar i Kina under Maos tid. Om jag inte är fel ute så har dessa arma män och kvinnor på sig sina obligatoriska uniformer än i denna dag.
 
Eftersom alla (sägs det) har rätt till att göra sin stämma hörd, så kommer här ett litet förslag från en liten undersåte boende i Hortlax: Varför inte anordna ett Heterosexuellt Pridetåg? Jag menar i demokratins namn? Varför nu det då? Jo, jag blev en aningen fundersam efter ett debattprogram i SVT för en tid sedan. En grupp homosexuella ungdomar verkade direkt skräckslagna när de i sin studentlitteratur, helt apropå upptäckt att det finns heterosexuella män. Ungdomarna var så pass traumatiserade av denna upptäckt, att man frågade sig varför det inte fanns en sk triggervarning innan den hemska upptäckten.
 
Jag tycker också att det låter skrämmande. Inte då pga att det finns heterosexuella män, utan att ungdomarna inte hade förstått hur de själva hade kommit till världen. Den dagen de hade haft sexualundervisning måste alla dessa ungdomar antingen ha sovit, varit hemma pga sjukdom eller skolkat från skolan. Små rara barn blir till genom att man och kvinna ligger med varandra. Punkt slut! Efter nio månader föder kvinnan det lilla rara barnet.
 
De som nu mot förmodan orkat läsa detta av mig skrivna inlägg, kanske förstår den röda tråden? Jag vill även till sist säga, att jag har absolut inget emot män som lever med män, och kvinnor som lever med kvinnor. Det är deras eget beslut som jag inte har med att göra. Men jag tyckte att lite sund information vore på sin plats. Och nu är den på plats! Den sunda informationen!
 
Roger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0