Februarimörker...

I takt med stigande ålder, så har januari och februari börjat bli för mig två månader som jag definitivt kunde vara förutan. Jag har varit omringad av snö, mörker och kyla. I bland upplever jag detta som en ofrivillig fängelsevistelse. Fredagen den 20 februari åker jag och en av skäkatönerna till Las Palmas. Jag längtar efter ljus och värme.
 
Min dator är fortfarande på sjukhus. Sonen har tagit den under sitt beskydd, och även räddat alla mina foton, tack och lov. I nuläget använder jag Elisabeths laptop, som inte heller är så värst kurant. Jag finns ju även på facebook, där jag tycker till då och då om världsläget. Kan för tillfället inte ladda ner några bilder som jag är van att göra. Dessa sex år med bloggen, har gjort att jag får abstinens och nära nog klättrar på väggarna när jag inte har möjlighet att skriva. Att uttrycka sig har alltid legat mig varmt om hjärtat.
 
Min onda vänstra arm ställer fortfarande till problem. Det känns ändå som om smärtan har lättat en lite pytteaning. I dag har Ante och Danne ätit pitepalt hemma hos oss. Gott som alltid!
 
Meningen var att jag skulle skriva en liten biografi över skådespelerskan Signe Hasso. Men mitt i skrivandet hände så detta med armen och datorn. Vi får väl se var vi landar.
 
Roger.
 
Trackback
RSS 2.0