Förskräcklig kvinnosyn

Jag hittade det här citatet ute på nätet. Och jag blev minst sagt väldigt förvånad, så förvånad att det tog mig cirka en halvtimme att leta igen min haka som ramlat ner på golvet, under mitt skrivbord. En M-märkt politiker med den här synen på kvinnor? Det är nästan så man inte ens tror att det är sant - eller är det bara ljug? Tydligen så har den här mannen gjort det här minst sagt kontroversiella uttalandet, som fått inte bara mig utan många andra att också leta efter sina tappade hakor. Jag undrar vad FI säger om detta? Och framförallt: vad säger Gudrun Schyman som aldrig missar att höja sitt pekfinger, när nån av det manliga könet råkat trampa i klaveret. Jag tycker också det är uppseendeväckande att det inte blivit mer debatt om detta.
 
Ponera att jag skrivit en insändare i vår lokaltidning, och sagt exakt vad denna M-märkte man sagt, och menat. Då hade det tagit hus i helvete. Jag hade antagligen blivit kallad både det ena och det andra. Häromveckan la en fb-vän upp en bild av några lättklädda vackra damer. Det dröjde inte länge innan fb-polisen reagerade. Fb-vännen anmäldes omgående.
 
I 36 år har jag och hustrun varit tillsammans. Under dessa 36 år har jag aldrig lyft mina händer för att slå. Det är den grund jag fick med mig hemifrån av mamma och pappa.
 
Roger Lindqvist.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0