"En brott mot själva livet..."

Ebba Busch Thor.      
 
I dag gjorde KD:s nyvalda partiledare, Ebba Busch Thor sin debut i Almedalen.
Talet kretsade till stor del om de IS-krigare som åker till Syrien för att där delta i de ohyggligheter, som världen med avsky fått ta del utav.
    - Vi vill göra det möjligt att döma svenska IS-krigare som landsförrädare, med en tydlig lagstiftning och kännbara straff. Så långt Ebba Busch Thor.
 
Hon hade inte mer än hunnit lämna talarstolen förrän andra partier, däribland S gick till motangrepp.
Man kan ju undra varför de andra politiska partierna inte ställde sig upp mangrant, och höll med? Dvs om de nu verkligen vill få bukt med den här varbölden som IS nu är.
 
Istället för att klappa sina händer, och helt enkelt hålla med, så gör man som man brukar; man gör politiska långbänkar av det hela. Och under tiden så kommer fler unga män och kvinnor att rekryteras till IS, med allt vad det nu innebär av djupt mänskligt lidande. I dag åker IS-krigarna ut och in genom de svenska svängdörrarna. De kommer hem för att plåstras om, inom den sjukvård som vi alla hederliga skattebetalare är med och sponsrar. I mina ögon och öron  ringer alarm klockorna oavbrutet! Och har så gjort under väldigt lång tid.
 
De handlingar som IS-krigarna gör sig skyldiga till, är ett brott mot själva livet som sådant. Man kan sammanfatta detta med ett enda ord: ONDSKA!
 
På min väg för att få mera kött på benen, gällande dessa islamister, så har jag grävt djupt i olika källor. Så djupt att jag har med tårar i ögonen fått skåda den brutalitet, som kännetecknar IS handlingar. En bild har etsat sig fast på näthinnan; en ung tjej, ca 18-20 år gammal, iklädd jeans och en rosa tröja, ligger i en blodpöl på ett smutsigt golv. Huvudet är avskilt från kroppen. Fastän döden har tagit henne, så ser hon vacker ut. Hon är ett av många offer i det blodiga krig som dessa terrorister för. Jag känner avsmak, indignation och en helig förbannelse över att de får hålla på som de gör.
 
De ord som Ebba Busch Thor i dag uttalade, borde ju vara varje partis mål att sträva efter. Men i stället så babblar man på med tomma meningslösa ord utan innehåll. Ska man få stopp på dessa monster, så måste man ta händerna upp ur byxfickorna, och det i detta nu!
 
Jag tror också att det svenska folket måste vakna upp ur sin törnrosesömn. Det borde vara en självklarhet för varje civiliserad och rättstänkande man och kvinna, att stoppa detta förfärliga med alla tillhörande medel. Landsförräderi, det skriver jag under på. Det finns många islamister som har som mål att ta över landet Sverige. Och de personerna är inget annat än landsförrädare.
 
Hur skall vi vanliga människor hantera det här, var en TV-reporters fråga till terrorexperten Hans Bruun. Han sa: - Vi skall hänga med så gott vi bara kan, i de nyhetsrapporteringar som vi får via TV och tidningar. Men vi måste även sätta press på våra politiker.
 
Det kanske är dags för ett samarbete över de politiska gränserna, för att mota bort de terrorhot som hänger över oss vanliga människor, i det här en gång så rätt lugna landet i norr.
 
Roger Lindqvist. Bild AB.

Kommentarer
Postat av: Hans E Bergvall

...och tidigare ikväll hörde jag på nyheterna att nu har IS etablerat sig i Bosnien med träningsläger. Det kryper allt närmare medan våra s k ledare stoppar huvudet i sanden, så länge de nu har något kvar. Skrämmande och respekt till Ebba BT som törs säga vad de flesta (tror jag mig veta) egentligen tycker!
Bra rutet Roger!
/HE

2015-07-20 @ 02:35:10
Postat av: Roger

Det känns skrämmande med terrorister som vill omstörta hela vårt samhälle. Det finns även ett par hundra här i landet som SÄPO (försöker) ha koll på. Hans Bruun, terrorexperten har varnat gång på gång att vi måste börja sätta press på våra folkvalda.

2015-07-20 @ 09:00:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0