Mona och de våldsbejakande extremisterna

AGENDA häromkvällen: regeringens samordnare mot våldsbejakande extremism, Mona Sahlin och Lotta Edholm FP. Debatten handlade om de återvändande IS-männen och kvinnorna, som enligt Edholm bereds en gräddfil i det svenska samhället, med klara fördelar vad gäller bostäder osv. Lotta Edholm:
    - Att de här människorna som vänt hem efter den här mördarverksamheten ska få jobb och bostad, tycker jag är alldeles fel väg att gå.
 
Sahlin å sin sida tyckte att "debatten borde breddas" och att många av de som kritiserar IS-återvändarna, ägnar sig åt populism.
 
För min egen personliga del så tycker jag att Mona Sahlin är en psykologisk gåta. Det har hon varit alltsedan den där oktoberdagen 1995, när det avslöjades att hon använt riksdagens kontokort för privata uttag. Detta kom att kallas för "Tobleroneaffären". Uttagen på kontokortet var del 1 i sammanhanget. Del 2 var när det samtidigt kom till allmänhetens kännedom, att hon även struntat i att betala dagisavgifter och parkeringsböter för en ansenlig summa. Jag kommer inte ihåg om det svenska folket fick något vettigt svar på det som hänt?
 
Det vore bra synd om fru Sahlin tänkt öppna någon form av "IS-dagis" och förvandla hela landet till en mottagning för massmördare.
 
Vid nästa riksdagsval, borde den här frågan ställas till samtliga svenska medborgare:
ÄR DU FÖR VÅLD ELLER EMOT VÅLD? JA eller NEJ?
 
För mig är svaret väldigt enkelt. Jag gillar icke våld och har aldrig gjort det eller. Det Mona Sahlin och S samt MP håller på med, är att sända farliga signaler. Att dalta med mördare kan aldrig vara bra. Och att sedan ge dem förmåner medan andra skötsamma endast ser på, det är ju snudd på en kriminell handling.
 
Roger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0