"Straffa IS-jihadister som landsförrädare"

Hanif Bali (M).    
 
Sverige håller på att bli för jihadister det Argentina var för nazisterna under andra världskriget. Sveriges enda reaktion har hittills varit att skapa gräddfiler för maximal komfort för de förrädare som med svenska papper sökt sig till IS. Jag tycker också att man ska straffa IS-jihadisterna som landsförrädare, säger moderaten Hanif Bali, i en längre intervju i dagens upplaga av Expressen.
 
Håller helt och hållet med i det Hanif Bali säger. Det är en sorgsam läsning att ta del av, när man plöjer igenom hundratals sidor som handlar om IS och det grymheter som de håller på med. Att det då finns "svenskar" som åker ut och in i landet som om det vore jättestora svängdörrar, gör att man känner sig både arg och frustrerad. Men i landet Sverige finns i dag alltför många handlingsförlamade politiker, som hellre tänker på sin feta månadslön än att slå näven i bordet och agerar.
 
Det är inget annat än en grov försummelse, att inte tänka på de eventuella följder som det kan bli, att hysa sådana här personer ostraffat i landet. Men eftersom det svenska kynnet är och alltid har varit att undvika konflikter in i det längsta, så får både grovt kriminella som terrorister vistas här med ett brett leende på sina läppar. Alla dessa tvivelaktiga element, skall ut ur landet per omgående.
 
Roger.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0