Har Ni tappat emaptin för oss vanliga...?

Jag ser en människa som med ett brett leende åker iväg med sin bil, och på fordonets dragkrok så har han fäst fast en rep där ett tiotal döda och blodiga människor dras omkring. Fanskapet (ursäkta mitt språk) sitter bakom ratten och skämtar om det hemska. Det visar sig att mannen är hjärnan bakom det blodiga attentatet i Paris nu i fredags. I dag dödades han när fransk polis stormade den lägenhet där han fanns. Hur kan så mycket hat rymmas i en enda människa?
 
För rätt så länge sen, så hade vi haft chansen att förhindra att ISIS fått fäste här i landet. Men vad gjorde man från politikerhåll - INGENTING! Nu sitter vi här med uppgradering på SÄPOS lista. Det är med andra ord skarpt läge som gäller. Jag kommer att för varje eventuellt attentat mot vårt samhälle, lägga skulden på Åsa Romson, Gustaf Fridolin och Stefan Löfven. Dessa tre handlingsförlamade politiker, är tre handlingsförlamde politiker för mycket.
 
I tider som dessa gäller engagemang och handling och ordentliga krafttag. Det är uselt hur man behandlar Rikets säkerhet på det sätt som man gör. Uselt på gränsen till landsförräderi. Man leker med sina medborgares väl och ve. Bromsarna skulle använts rejält, långt innan landets alla flyktingförläggningar blev överfulla. Man skulle från regeringsnivå haft så mycket fingertoppskänsla, att förutse det som nu är försent.
 
När man ser ett tidigare så välmående land, sakta men säkert brytas ner till oigenkännlighet, blir man både ledsen och fly förbannad. Detta pga inkompetenta folkvalda politiker som saknar känsla för det jobb man är valda att sköta. Det finns också rejäla (S)prickor i den demokratiska fasaden som undan för undan ökar i storlek.
 
Säg mig, har Ni glömt er ideologiska tro? I detta fallet Socialdemokratin. Vad MP anbelangar så är det ett parti som inte håller måttet för att sitta i regeringsställning. Säg mig, har ni även tappat bort empatin för oss vanliga svenska medborgare? Om det nångång skulle falla er in att låna era öron åt oss gräsrötter, så kan ni tydligt höra hur det jäser ute i landet. Men Ni har kanske inte tänkt så långt? Ni har kanske glömt hur det är att lyssna?
 
ROGER LINDQVIST.

Kommentarer
Postat av: Roger

EMPATIN är felstavad i rubriken.
Förlåt!

2015-11-19 @ 02:57:29
Postat av: Fredrik Berggren

Hittade inget annat sätt att kontakta dig annat än via en kommentar.

Såg att du lagt upp ett foto på Arne Björkmans
där min morfar Börje Eriksson spelade.
Han dog för några år sedan i Alzheimers.
Undrar bara om du har mer material eller fakta om honom eller om Arne Björkmans så vore det roligt att få ta del av :)

Maila mig i så fall på : [email protected]

2015-11-19 @ 11:38:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0