Terroristens våta dröm...

I mitten av oktober 2014, slog en privatperson larm om en "förmodad" undervattensverksamhet i Stockholms skärgård. Enheter från Fjärde sjöstridsflottiljen, Amfibieregementet, Helikopterflottiljen och Hemvärnet skred genast ut på sina poster. Nyheten slogs upp stort i massmedia. Det blev heta debatter i TV, Radio och i våra stora tidningsdrakar.
 
Den 14 november, kallade ÖB Sverker Göransson, Försvarsminister Peter Hultqvist och statsminister Stefan Löfven till presskonferens. Där beskrev man ganska tydligt att en ubåt från en främmande makt, hade gjort intrång på svenskt territorium. Man antog att ubåten kunde vara av rysk nationalitet.
 
Utrikesminister Margot Wallström gick också i taket, liksom halva Sveriges befolkning, som satte morgonkaffet i vrångstrupen. Och debatten om svenskt medlemskap i NATO sköt i höjden.
 
Hösten 2015. En aldrig sinande ström av flyktingar kommer till Skandinavien för att söka asyl. Favoritlandet heter Sverige. Trycket på samhällsapparaten gör att viktiga funktioner börjar svikta. Dock icke S & MP:s politik som alltmer börjat anta smått bisarra former. Den svenska polisen berättar om omänskliga arbetsförhållanden. Socialsekreterare bågnar under det massiva tryck som råder. Säpo går ut med en varning om att IS-krigare/sympatisörer eventuellt kan finnas med i flyktingtåget. Inga åtgärder görs för att kontrollera alla de som fritt kan gå in i landet Sverige. Säpo varnar återigen, man meddelar att det finns ett hundratal kända terrorister i landet, men på okända platser.
 
Samtidigt pågår upplopp i svenska förorter. Polisen meddelar att på 55 platser har man ingen kontroll över de som sker. Kriminella ligor har övertagit områden, där det föreligger fara för livet om man går in i dem.
 
Det måste var varje terrorists våta dröm att korsa ett främmande lands gränser på en nära på röd utlagd matta. Utan krav på ID-handlingar. På skyltar som finns uppsatta kan dem läsa: "Välkommen till Sverige".
 
ROGER LINDQVIST.

Kommentarer
Postat av: Gruvmor i Stråssa

Hej Roger. Det är väl inte många som vågar kommentera sådana där icke-PK-inlägg, i dagens Sverige.
- Skulle förresten inte använda ordet 'flyktingar' då det är så ytterst få som är det i verkligheten. Hellre 'utlänningar'.

2015-11-13 @ 16:58:47
URL: http://https://gruvmor.wordpress.com/
Postat av: Roger

Hej! SÄPO använder själv ordet "flyktingar" när man för några veckor sedan gick ut med sin oro om att det fanns IS-krigare i flyktingströmmen. Jag förstår inte varför det är tabu att säga saker som är hämtade direkt ur verkligheten?
Mvh Roger Lindqvist.

2015-11-13 @ 20:21:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0