"Vit, medelålders man" sa hon med avsmak...

Frasen; vit, medelålders man har kommit att bli en slags ny modegrej, när man läser tidningar och kommentarer ute på facebook. Morgan Alling, leder ett TV-program där han försöker hitta en förklaring till varför vi mobbar varandra. Han är inte enbart på jakt om varför det mobbas, han vill även hitta en lösning på hela detta problem, som finns i våra skolor och arbetsplatser. Samtidigt som Morgan jobbar på i rutan, så mobbas det hej vilt mot vita, medelålders män. Ingen verkar komma till vår hjälp i detta nu så besynnerliga land.
 
Man skall inte kränka. Man skall inte mobba. Ändå så är det fullt legalt ibland vissa grupper ute på nätet. Jag har till detta dags dato inte hört en enda, som ifrågasatt dessa radikala feminister, som för sig med ett sådant språk att man nästan rodnar när man hör. Här i det radikala feminist träsket, pratas det om utrotning, halshuggning och gud vet vad. Och det värsta av allt; dem håller varandra om ryggen, medan de fortsätter med sitt hat. Jag tycker det mest har börjat likna en sekt, det man håller på med.
 
Varför gör inte Aftonbladet eller Expressen en djupdykning i detta? Tystnaden talar sitt eget klara språk. Man kanske håller med. "Expressbladet" och Aftonexpressen" har de senaste åren, blivit alltmer likt det Pravda i forna Sovjetunionen en gång var. Den statligt understödda "Sanningen" som gick regimens ärenden. Man hjärntvättade massorna, på typiskt diktatoriskt vis.
 
Roger Lindqvist

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0