Förfärligt klädval och budskap

Jag har verkligen försökt gå till botten om den här bildens äkthet.
Men om jag har uppattat det hela rätt så är den äkta vara.     
 
Jag måste först och främst starkt ifrågasätta Rossana Dinamarcas val av utstyrsel i vår svenska riksdag. Om nu bilden är tagen där på plats, vill säga. Att på fullt allvar skylta med ett sånt budskap som hon gör, är inte annat än ett grovt påhopp på alla män. Rossana Dinamarca måste ha haft en fruktansvärd barndom, där alla familjemedlemmar av manligt kön har burit sig illa åt. Alltifrån sin egen pappa, farfar, morfar, ev. bröder, lärare, pojkvänner, m fl som svikit henne å det grövsta.
 
Lek med tanken att Stefan Löfven hade haft en liknande t-shirt med texten: "KVINNOR ÄR DJUR!" Vad hade då hänt? Såna här politiker som Rossana Diamarca har jag ingen som helst respekt för. Hon skall inte ens sitta i den svenska riksdagen. Hon är endast en i mängden av radikala extrema feminister, som inte hör hemma inom den demokrati som hon låtsas företräda. Demokrati förresten - den ideologi som hon tillhör, mördade upp emot 40-70 miljoner människor under det sovjetiska kommunistväldet som rådde i över 70 år.
 
Men här blundar massmedia totalt. Man ids inte ens göra ett hederligt reportage om denna tvivelaktiga V-politiker, som uppför sig både nonchalant och regelvidrigt. Här vässas inga pennor. Här sätts inga svarta krigsrubriker på Expressens och Aftonbladets löpsedlar. I stället så gör man som man brukar; lägger det berömda locket på. Vad blir då effekten? Jo, folket därute blir ännu mer frustrerade. Vissa av våra folkvalda uppför sig mer som pajaser på en cirkus. Det är bedrövligt det som sker.
 
Roger Lindqvist.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0