Korrekthet som kan leda till tragik

Klockan 21.45 läser jag detta på fb-sidan Pite:
 
"Min dotter har för lite över en timme sen varit nära att bli inlockad i en bil. Fick i sista sekunden tag i henne. En utländsk man som satt i baksätet försökte ta tag i henne efter att ha sagt till henne att han ska ta henne till sjukhuset. Detta var på Hertsön i Luleå. En mörkblå Audi kombi med utländskt reg. nummer. Polisen har varit här och dom har flera patruller ute och letar efter bilen. Sitter här och bara skakar".
 
Kurirens nätupplaga, klockan 22.08 15-09-05:
 
"Två män i en mörk bil försökte att locka med sig en treårig flicka. Norrbottens polisen har upprättat en anmälan om försök till människorov. Detta sedan två män vid 18.30-tiden på lördagskvällen försökt att locka med sig en treårig flicka i en bil. Enligt anmälan ska männen ha öppnat bakdörren på bilen och sagt till treåringen att hon skulle följa med dem till sjukhuset. När flickan var 1,5 meter från bilen uppmärksammade hennes mamma kidnappningsförsöket i sista stund.
 
Bilen var en mörk Audi av kombimodell, enligt polisen. Händelsen inträffade på Hertsön i Luleå"
------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Den så välkända politiska korrektheten har återigen visat sitt fula tryne. Här har ett allvarligt försök till kidnappning gjorts på en endast treårig liten flicka. Hennes mor har uttryckligen uppmärksammat att den man som öppnade dörren och försökte locka in henne var av utländsk härkomst. Mamman har även iakttagit att det var ett utländskt reg. nummer på bilen.
 
Varför då i hela världen låter inte polisen meddela detta, för att ett eventuell fastgripande kan underlättas? Varken mannens signalement eller bilens reg. nummer finns med i den rapport som Kuriren lägger ut på nätet.
 
Den här  för mig helt oförståeliga korrektheten, kan få väldigt tråkiga följder. Av vilken anledning väljer man att INTE meddela allmänheten detta? Man kan väl klart konstatera att detta är inget nytt i det så korrekta landet Sverige.
 
ROGER LINDQVIST.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0