Kvinnor som mördar

Det är män som står för det mesta av det våld som inträffar, både i hemmet som utanför hemmets lugna väggar. Män misshandlar sina hustrur, män mördar också sina fruar. En skam av jättestora mått.
 
Vi har en TV kanal som heter TV4 Fakta. Där finns allehanda olika smakinriktningar. T ex Kvinnor som mördar. Vi har sett programmet till och från under rätt många år. Vad som får mig att tappa andan i bland, är hur raffinierade det motsatta könet är, när man mördar. Jag kommer osökt att tänka på den gifta damen, som hade en älskare vid sidan om sitt äktenskap. Hennes äkta hälft var en vanlig hårt arbetande och skötsam småbarnsfar, som älskade sin hustru och sina barn.
 
En dag blev han sjuk. Medan han låg i sin säng blev han ompysslad av sin käresta. Hon bjöd honom på mat och dryck (dvs det som han kunde få i sig). Han hamnade så småningom på sjukhus, där hon fortsatte att komma på besök med en speciell dryck som han gillade. Mannen blev sämre, och en dag så avled han, utan att man fått något vettigt svar på vad han led av.
 
Polisen började bli misstänksam, efter att mannens anhöriga hört av sig. Man tog en hårlock och gjorde en undersökning. Det visade sig vara arsenikförgiftning. I flera månader hade hustrun gett honom små mängder av giftet. Hon doserade så pass lite, att han inte skulle avlida tvärt. I stället fick den omtänksamma småbarnspappan plågas oerhört. I stället för skilsmässa (som skulle kostat henne pengar) så valde hon att ta bort honom.
 
Resultatet blev: mannen dog. Mamman fick livstids fängelse utan möjlighet att överklaga. Barnen blev föräldralösa. Märk väl, detta är bara ett av de många fall som visats. Det finns även exempel där hustrun/fästmön fullkomligt slaktat sin äkta hälft. Det är bara att hålla med: KVINNOR KAN!
 
Roger
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0