Vi stödjer SK-Aid

 
"En hälsning från Aggery och getprojektet i Wamba!
Den 18 juli besökte han 20 familjer som fått 2 getter vardera. Den långa resan till Nairobi till Wamba gick bra men som alltid är området varmt och torrt. Getprojektet har kommit att bli till stor hjälp för familjerna i byn. Alla är mycket tacksamma och sänder de varmaste hälsningar till er som gjort detta möjligt.
 
 
Totalt har 40 getter blivit 63; lyckligast var den kvinna som redan hade 5 getter. I en anna familj hade båda getterna tyvärr dött av sjukdom medan en annan familj redan väntar på sin andra killingfödsel. Flera familjer har dräktiga getter, några familjer hade endast en get kvar - men förhoppningsvis kommer getterna att bli fler.
 
 
Vi har dessutom hittat fler familjer som behöver hjälp så med er hjälp kommer detta lyckade projekt att fortsätta. Varje get kostar 350 kronor och SK-Aid står redo att förmedla pengar".
 
 
Texten och bilderna har jag hämtat från min svåger Kjell Holmboms fb-sida.
Det arbete och de olika nödvändiga hjälpinsatser som SK-Aid gjort genom åren, har vi stött till 100 procent. Vi har med stor tillfredsställelse och glädje fått se med våra egna ögon, hur barn samt deras familjer i Kenyas slum fått ordning på sina liv och sin vardag. Arbetet tog sin egentliga början hösten 1986 då Kjell och Solbritt Holmbom reste till barnhemmet Komotobo i Kenya, och där gjorde värdefulla insatser. Under de åren hade jag och Elisabeth sammanlagt 3-4 fadderbarn, som vi försörjde i några år. Tack vare dessa penninggåvor så fick barnen en dräglig tillvaro. Arbetet fortsätter...
 
ROGER LINDQVIST.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0