Hallå, vart tog du vägen Löfven?

 

Kommentarer
Postat av: Lennart Ö

Ja Roger vart tog Löfven vägen ? Något jag förundrats över , hur orkar Löfven och dessa företrädare som har höga eller de högsta posterna i vårt land stå på sina fötter , utan att bli nervvrak eller åtminstone känna skam , när det ena som det andra blir avslöjat ? Margot Wallström utspel . Kanske Palestina har varit svenskt område en gång i tiden kanske det var PALLE O STINA som var där först? i så fall förstår jag Margots utspel mot Israel .
Högsta polischefen nu, Kommunals ordförande nu, Kapten klänning, Rosengren, En annan som klippte och klistrade kvitton , Geijer affären där, Palme ljög och mörkade, så GW Persson fick sparken från rikspolisen m.m.
Vilket övernaturligt självförtroende dessa ledare måste ha, undrar om de är klonade med en annan mental ras ? dessutom säjer de att de är de skickligaste, och vill man ska rösta på dem .

Nä och hur kan vi lägga oss i andra länders inre angelägenheter och kräva de ska se oss som förebild !?
Personligen är jag oerhört tacksam över de gamla som byggt vårt land och de värderingar de hade som jag fick ta del av!
Men nu är det snart ett minne blott!

Ja historien upprepar sej , då det blir en oerhörd nöd , då brukar det vända , därav har vi ordet nödvändigt= nöden vänder .

ha det så bra Roger !




2016-01-14 @ 00:20:15
Postat av: Anonym

Hej Lennart! Vet du vad...jag håller med dig till punkt och prick. Sverige är i dag 2016 den upp-å-nervända-världen. Ibland så liknar detta en dålig film av Ingmar Bergman.

Må gott, Lennart!

2016-01-14 @ 00:30:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0