Sorry, förtroendet är kört i botten

Från vänster, till mitten och till höger. Alla partier är lika goda kålsupare. Jag har nära på börjat känna förakt för dem. Mycket prat, lite verkstad. Vi ser alla vad som händer ute i landet. Precis! Därför känner jag som jag gör. Skrämmande att så många ser med ena ögat. Om man har två ögon borde man kunna se hela verkligheten, hela spektrat. I 180 grader! Jag anser att många lever i en slags förljugenhet. Man vill inte se. För om man ser, då måste man kavla upp skjortärmarna, och det är väl för mycket begärt av våra folkvalda. Man gör som man brukar, man bevakar sina positioner. Man slänger ut sig sina redan dammiga och patetiska kommentarer.
 
Det här landet som en gång ansågs som tryggt, har under de senaste åren fått fula djupa sår. Såren är så allvarliga att om inget görs kommer moder Svea att förblöda. I förorterna springer kriminella gäng som vore det äckliga råttor, ut och in ur sina underjordiska hålor. Man mördar, man våldtar, man bedrar gamla män och kvinnor. Det är ett dekadent samhälle som vi ser i dag. Om inget görs så ser framtiden rätt mörk ut. Så finns dessa "bromsklossar". De är personer som skriker RASIST så fort polismyndigheten för en gångs skull gör en raid. RASIST, skriker man till vanliga samhällsmedborgare som ropar på ordning och reda. RASIST-ordet är ett ypperligt sätt att tysta människor. För ingen vill väl vara RASIST?
 
Ursäkta, men jag vet inte riktigt hur ni tänker? Vill ni leva i ett samhälle där mördandet återigen toppar statistiken, om och om igen? Jaså, ni vill det! Jo det var ju en dum fråga, att ställa till er "bromsklossar". Svaret var ju redan givet. Det borde jag ha tänkt på. Konstig ideologi ni har. Min ideologi lutar mer åt att få ett fredligt och ärligare samhälle. Där våldsmän icke göre sig besvär. Inga tafsare på våra badhus. Inget hedersvåld. Inga barnäktenskap. Inga unga killar som sparkar ihjäl en oskyldig 47-årig far, på väg hem. Och som råkade "vara i vägen" för er blodtörst. Föraktet känner jag mot alla er, vars livsuppgift tycks vara att förstöra för oskyldiga män och kvinnor. Föraktet känner jag när jag hör att Ni våldtar unga pojkar och flickor. Föraktet, känner jag även när ni misshandlar 8-åriga tjejer och stjäl deras mobiltelefoner. Föraktet späs på när Ni lurar gamla människor på deras surt förvärvade pengar.
 
Förlåt, men jag kan inte hjälpa det! Ni beter er som jordens avskum. Ni lever genom er ondska. Det finns så mycket mer att säga, men jag är trött - trött på Er! Ni skräpar ned, inte genom att kasta skräp i naturen, utan genom att Ni gör det ni gör. Hoppas innerligt att vi aldrig ses!
 
Roger Lindqvist.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0