Karl Marx, må le i sin himmel...

EXPO - är inte längre en politisk och obunden skrift, vilket man försökt tydliggöra, enligt Göteborgs Posten. Man fortsätter: "Fri invandring är en nödvändighet i dagens marknadsekonomi. Nationalstaten är dömd att gå under".
 
Jag kan inte låta bli att reflektera över detta. Karl Marx, må le i sin himmel. Så även hans kommunistkompisar Lenin och Stalin. Jo, förresten, kommunistiska ungdomsförbundet i Sverige, har öppet deklarerat, att man kan tänka sig en blodig revolution härhemma. Nåja, längtar man efter blod i sitt ungdomsförbund, kan man väl göra ett studiebesök på ortens slakteri.
 
Det är bra att man jagar ifatt alla sorts extremister, icke bara på högerflanken, man borde ta sig en titt på den yttersta vänstern också. Men det kommer  mig veterligen aldrig att ske. Enligt SVT:s korre Kjell-Albin Abarhamsson, så är alla hans kollegor inom massmediabranschen, lika röda som Maos "lilla röda". Så den grävande journalistiken omfattar endast den högra sidan. Här skall tilläggas att Janne Josefsson, är ett undantag. Han lyfter på alla stenar han kommer åt vare sig det är höger eller vänster. Heder åt honom!
 
ROGER LINDQVIST.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0